Vicepresedinti

Vicepresedinti

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

Cu ocazia Congresului Ordinar al Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din România, organizat în mun. Braşov la data de 06. decembrie 2008, s-a propus modificarea art.33 din Statutul U.C.C.J.R. în sensul măririi numărului de vicepreşedinţi de la 5 la 7, care să funcţioneze pe 5 zone geografice, structurate pe raza de acoperire a Curţilor de Apel grupate pe 5 zone geografice, propunerea fiind aprobată cu 28 de voturi pentru şi un vot împotrivă.


Întrucât din partea C.C.J. Bucureşti nu a fost prezent nici un reprezentant, a fost votat cu unanimitate ca vicepreşedinte al U.C.C.J.R. pe zona I. A Curţii de Apel Bucureşti şi Constanţa, ce cuprinde Colegiile: Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Constanţa, Tulcea şi Brăila, domnul OLTEANU EUGEN – secretar general la Liga Consilierilor Juridici Constanţa. Urmând ca în această zonă să fie doi vicepreşedinţi, din care unul să fie din C.C.J. Bucureşti. Alegerea vicepreşedintelui se face la următorul congres.


Pentru funcţia de vicepreşedinte al U.C.C.J.R. pe zona II. a Curţilor de Apel: Iaşi, Bacău, Suceava şi Galaţi, ce cuprinde Colegiile: Bacău, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Iaşi, Vaslui, Botoşani şi Suceava, a fost ales cu majoritate de voturi c.j. DIACONU VASILE  decan C.C.J. Iaşi.


Pentru funcţia de vicepreşedinte al U.C.C.J.R. pe zona III. a Curţilor de Apel: Bihor, Cluj, Mureş, ce cuprinde Colegiile: Bihor, Satu-Mare, Bistriţa – Năsăud, Cluj, Maramureş, Sălaj, Mureş şi Harghita, a fost ales cu majoritate de voturi c.j. SZABO JOZSEF decan C.C.J. Cluj.


Pentru funcţia de vicepreşedinte al U.C.C.J.R. pe zona IV. a Curţilor de Apel: Alba, Hunedoara, Arad, Craiova, Timişoara, ce cuprinde Colegiile: Alba, Hunedoara, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Dolj, Gorj şi Olt, a fost ales cu majoritate de voturi c.j. NOVEANU FLORIN decan C.C.J. Timiş.


Pentru funcţia de vicepreşedinte al U.C.C.J.R. pe zona V. a Curţilor de Apel: Braşov, Ploieşti, Piteşti, ce cuprinde Colegiile: Braşov, Covasna, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea şi Sibiu a fost ales cu majoritate de voturi c.j. GHEŞA AUREL decan C.C.J. Braşov.


S-a propus alegerea unui vicepreşedinte al U.C.C.J.R. pentru relaţia cu sindicatele, fiind propus domnul c.j. BACIU MIHAI, care a fost votat cu unanimitate.